Perry Loonen en Garbert van Tilburg Totaalbouw

Verbouwen met aannemersbedrijf Perry Loonen en Garbert van Tilburg Totaalbouw

Verbouwen is niet te vergelijken met nieuwbouw. Anders dan bij nieuwbouw moet met een aantal bijkomende factoren rekening gehouden worden. Zo is het gebouw onder andere tijdens de verbouwing bijna altijd nog bewoond en is de opslagruimte voor bouwmaterialen vaak beperkt.

Een strakke planning en goede communicatie zijn van groot belang. Wij beperken de overlast, die de verbouwing met zich mee brengt, tot een minimum. Om de verbouwing tot een goede en prettige ervaring te maken zorgen wij ervoor dat voor, maar ook zeker tijdens de verbouwing duidelijk gecommuniceerd wordt. Zo heeft u tijdens het gehele proces te maken met één aanspreekpunt waarmee u planning en eventuele wijzigingen kunt bespreken. U bent dus naast uw baan niet bezig met het coördineren van de verbouwing.

Als u bepaalde werkzaamheden zelf wilt uitvoeren dan is dit uiteraard mogelijk. Zo komt het bijvoorbeeld vaak voor dat men zelf de sloopwerkzaamheden wil uitvoeren. Moeten er voorbereidende werkzaamheden zoals het stutten van plafonds en inzagen van metselwerk verricht worden, dan doen wij dat desgewenst voor u.

Meer informatie?

Terug naar de homepage.