Perry Loonen en Garbert van Tilburg Totaalbouw

Renoveren met aannemersbedrijf Perry Loonen en Garbert van Tilburg Totaalbouw

Renovatie

Een renovatie kan een goede manier zijn om uw de waarde van een woning of pand en uw leefgenot te verhogen. Wanneer u de keuze maakt voor een goed aannemersbedrijf dan profiteert u van beide onderdelen. Renoveren kan een tijdrovende en dure onderneming zijn, vandaar dat een goede uitvoering essentieel is voor een geslaagde renovatie. Aannemersbedrijf Perry Loonen en Garbert van Tilburg Totaalbouw beheerst alle disciplines om uw renovatie in goede banen te leiden.

Woning renoveren

Iedere renovatie is uniek en verdient de nodige aandacht. Wij zien dat er in sommige gevallen vooraf te weinig wordt nagedacht over de consequenties van een bepaalde ingreep die er wordt gedaan. Dit kan voor vervelende gevolgen zorgen. Vandaar dat wij voorafgaand aan uw woning renovatie alles duidelijk op papier zetten en uitrekenen. Afhankelijk van de aard van de renovatie dient er een vergunning te worden aangevraagd. Ook dit onderdeel kunnen wij op ons nemen.

Laat renoveren maar aan ons over

Aannemersbedrijf Perry Loonen en Garbert van Tilburg Totaalbouw wordt graag betrokken bij uw renovatie. Wanneer u voor ons kiest dan profiteert u onder andere van:

• Alle specialismen gebundeld in één bedrijf
• Professioneel en vakkundig gediplomeerd personeel
• Advies op maat, tegen reële prijzen
• Ruime ervaring in woningrenovatie
• Service- en klantgerichtheid

Contact

Uiteraard begrijpen wij dat u eerst goed geïnformeerd wilt worden over de mogelijkheden voor renovatie. Wij stellen  geheel vrijblijvend een advies voor u op. Wij horen graag van u!

Informatie vragen?

Terug naar de homepage.